Trommemakeren hos Nor-tromma

Trommemakeren

Kornsirkler

Machu Picchu

Sedona

Trommemakeren

Jeg, en mann som har passert 75 = trommemaker.  Jeg er Reidar Paulsen. Jeg har en bred arbeidserfaring med innkjøp, markedsføring og salg av industrielle produkter, stort sett business to business. Etter mange år i arbeidslivet, er jeg nå pensjonist. Derfor er det viktig å koble av med andre interesser og holde seg i aktivitet. Bl.a. å lage trommer og rasler er interessant. Det begynte jeg så smått med i 2005, mens jeg var i jobb. Vi koser oss mye på hytta om sommeren, og har flere småprosjekter på gang der. Før jul i 2011 kjøpte vi oss en valp, en mini-doodle. Hun er en blanding av 75% puddel og 25% shi-tzu, en fin blanding. Hun er en skikkelig kosehund, og er fornøyd med kortere turer - men gjerne flere hver dag. Vi koser oss alle tre! 
Interessen for det alternative - at det er noe mer bakenfor det materielle livet vi lever i dag - har vokst seg sterkere med årene. Allerede på 1970-tallet "så" jeg forskjellig uten å vite/skjønne hvor det kom fra, jeg var til fotsonebehandlinger og noe senere til øreakupunktur for diverse plager. Jeg har stor sans for naturfolkenes sjamanisme og prøver å leve med en litt annen livsstil tilpasset dagens situasjon. Jeg tror det finnes mer mellom himmel og jord enn det vitenskapen kan forklare. Deres vitenskapelige metoder er jo menneskeskapt. 
  Sammen med min kjære kone, Randi, har jeg reist og besøkt noen av verdens kjente steder og opplevet og følt på den magiske kraften/energien som er der. Vi har bl.a. opplevet 
  •  Pyramider i Mexico, bl.a. Chichen Itza (også den mindre, innvendige pyramiden der, inni den store). 
  •  Omvisining i Potala palasset og andre klostre i Tibet, inkl. rundreise. 
  •  Azorene, en reise til energiene i det som en gang var en del av Atlantis. 
  •  Tidsreise i Vikingsenteret i York i England. 
  •  Mange kornsirkler og steinsirkler i sørvestlige England. Glastonbury og Stonehenge i England. 
  •  Machu Picchu og Titicacasjøen i Peru med mye mer. 
  • Kraftsenteret Sedona i Arizona m.m.
  • Noen av steinsirklene i Norge .  .  .  .  .
Når en besøker slike steder og tar seg tid til å roe ned og meditere på et stille sted, dukker det opp følelser og "syn" fra tidligere liv og andre verdener. Fortsatt er det mange steder vi gjerne vil besøke . . . . , men ikke så lett å reise med hunden som vil ha kos hele tiden. 
Ellers trives vi godt på hytta i sommerhalvåret. I vinterhalvåret drev jeg litt med tredreiing for flere år siden, og interessen for å lage sjamantrommer ble vekket høsten 2005 da jeg svarte ja til å prøve å reparere / restaurere en tromme der skinnet hadde sprukket delvis langsetter kanten på treramma.  Det ble først mye fundering og søking på nettet.  Etter å ha demontert det sprukne skinnet og renskåret det, monterte jeg det på treramma på en litt annen måte enn det hadde vært. Skinnet var jo blitt noe mindre etter renskjæring. Tromma ble veldig fin den, og fikk en herlig klang. Eieren fikk den tilbake og er veldig fornøyd. Så, hvorfor ikke lage flere trommer, tenkte jeg? Nå har jeg holdt på med det i over 15 år, og har vanligvis både noen små og store trommer liggende klare for salg.  Samtidig har jeg stor etterspørsel etter trommer.  Da kan det bli noe leveringstid før en tromme blir klar. 
Min kjære kone, Randi, har vært "alternativ" i alle år, og holder på med healing, kanalisering, setter opp numerologiske analyser ved hjelp av kabbalah (den opprinnelige kunnskap), rosemaling, akvarellmaling, glass- og porselensmaling, og hun holder faste kurs i disse maleteknikkene, både hjemme og andre steder etter behov. Hun kan male ønsket motiv på trommeskinn, eventuelt kanalisere et motiv etter en samtale. Trykk på Kontakt (øverst / nederst eller de horisontale strekene på mobiltelefoner) og send meg en melding hvis et kanalisert motiv ønskes, så snakker jeg med kona, og kontakter deg etterpå. 
Takk for at du har besøkt min hjemmeside. Velkommen tilbake.
Vennlig hilsen Reidar Paulsen, Nor-tromma 
Søk